Новини

Музейният комплекс - сцена на младежки дух и ентусиазъм

Тази седмица дворът на Музейния комплекс беше огласян от песни и танци, изпълнени от деца и младежи от гр. София. В понеделник, 1-ви април, ученици от 73 СУ "Владислав Граматик" - София, след като разгледаха музейните експозиции, спонтанно с въодушевление и от душа, изпяха песента "Боят настана". Главният уредник Ирина Ботева ги поздрави за ентусиазма и родолюбието и им пожела да бъдат здрави и да обичат Родината си.

В четвъртък, 4-ти април, учениците от 144 СУ "Народни будители" посетиха музея и с огромно желание ни поздравиха с танцово и музикално изпълнение. Ръководителите - на оркестъра Константин Фиданчев, на танцьорите Анелия Карчева и корепетиторът Добромир Спасов, се включиха в импровизирания концерт и изразиха прекрасни впечатления от музея. Площадката в двора на музея се превърна в сцена, на която танцьорите изпълниха композицията "Шарена гайда", а музикантите - Дайчово хоро.

Благодарим за вълнуващото преживяване и им желаем успехи!
 
Линк към изпълненията -------->

Отзиви за нас

Почетът с българската история е вълнуващ. Особено значим става със съдействието на служителите. Много благодаря на всички сътрудници на музея! Много музеи сме обиколили, но такова грижовно,съпричастно отношение, както почувствахме тук, никъде не ни бе оказано.

Благодарим!

133 СУ, гр. София

 

133 СУ, гр. София

Нашите приятели

035761940За връзка с нас!

Полезни връзки

Контакти

За връзка с нас

Tel: 0357 62012; 0357 63712

гр. Панагюрище

ул. Райна Княгиня 28

Corporate Site - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.